Over ons

Uw partner bij het beproeven van uw leidingwerk

De Jong GWW Service is een jong ambitieus bedrijf wat zich bezig houd met het testen en afpersen/ controleren van druksystemen. Onder andere afpersen van leidingsystemen zoals rioolpersleidingen, gasleidingen, stoomleidingen, maar ook drukvaten en industriële druksystemen.

De Jong GWW Service is gestart in 2020 door de overname van Teake Djurrema GWW Service.

Djurrema GWW Service is al ruim 45 jaar een begrip in de wereld van het testen van persleidingen.

Het bedrijf is zeer positief bekend in de markt en wordt geroemd om zijn goede service en vakbekwaamheid.

Ons bedrijf heeft zich als doel gesteld haar klanten dezelfde uitstekende service te bieden. Door een nauwe samenwerking met Djurrema zijn de vakbekwaamheid en kwaliteitseisen ook op de lange termijn gewaarborgd.

Onze Missie

Onze Missie

Het leveren van de hoogste kwaliteit beproevingen van leidingsystemen voor alle mogelijke ondernemingen in de GWW sector teneinde hen zekerheid te bieden over de door hen aangelegde leidingen.

Onze Visie

Onze Visie

Door voortdurend te blijven innoveren, bij te leren en te investeren in nieuwe technieken verwachten wij een steeds breder zakelijk publiek te kunnen bedienen, zonder hierbij in te leveren op servicegerichtheid.

Achtergrond

Eigenaar Zweitse de Jong

De dagelijkse leiding van De Jong GWW Service bestaat uit eigenaar Zweitse de Jong.

Bij Zweitse is het technisch inzicht zoals men zegt ‘met de paplepel ingegoten’. Op jonge leeftijd was hij al actief met alle vormen van techniek. Het volgen van een technische opleiding was dus een logisch gevolg. 

Na het afronden van een MBO opleiding werktuigbouwkunde niveau 4 heeft hij geruime tijd ervaring opgedaan met het werken aan leidingsystemen en vloeistoffen met hoge en lage druk.

Na zijn opleiding heeft Zweitse diverse functies vervuld in de GWW waarin hij de nodige ervaring heeft opgedaan. Deze functies variëren van simpelweg ‘aan de schep’ staan tot begeleiding van projecten.

Deze kennis en ervaring maken dat Zweitse staat te springen om het bedrijf Djurrema GWW Service voort te zetten.

Technische achtergrond

Kennis van druksystemen

Tekenwerk, Productie en Project management

Inzet en gedrevenheid